Skip to main content
Article Detail

TERUG NAAR ALLE TIPS

Verhoogde cholesterol: welke aanpak is geschikt voor u

Arterin Cholesterol welke aanpak is geschikt voor jou Afhankelijk van hoeveel cholesterol er werd gedetecteerd in het bloed, kan de aanpak verschillen.

Bij het beheersen van uw cholesterolgehalte bestaat er geen perfecte oplossing die zomaar voor iedereen kan worden toegepast. De aanpak kan verschillen, afhankelijk van hoeveel cholesterol er werd gedetecteerd in het bloed. Lees verder om te ontdekken hoe u uw cholesterolgehalte kunt beheersen en daarmee gezond kunt blijven.

Fase 0 – Preventie

Voor mensen die geen hoog cholesterolgehalte hebben, maar eventuele cholesterolproblemen in de toekomst willen voorkomen, is het belangrijk om er een gezonde levensstijl op na te houden. Dit betekent een evenwichtige voeding met veel fruit, groenten en granen en een bepaalde hoeveelheid eiwitten en vet. Voldoende lichaamsbeweging speelt ook een belangrijke rol. Studies tonen aan dat roken de slechte cholesterol (LDL) kan verhogen en de goede cholesterol (HDL) kan verlagen. Stoppen met roken is dus een belangrijke stap om een goede gezondheid te behouden.

Fase 1 – Vroegtijdig ingrijpen

Als uw arts u na een bloedonderzoek vertelt dat uw cholesterolgehalte te hoog is, is het des te belangrijk om op uw gezondheid te letten. Minder vaak vette voedingsmiddelen eten, vooral verzadigde vetten, kan helpen om uw cholesterolgehalte te verlagen. Naast het aanpassen van uw voeding kan het beperken van alcoholinname, meer bewegen, stoppen met roken en letten op uw gewicht helpen om uw cholesterol terug onder controle te krijgen.

Fase 2 – Professionele begeleiding

In sommige gevallen is een gezonde levensstijl mogelijk niet voldoende om uw cholesterol binnen de aanbevolen waarden te houden. In dergelijke situaties kan uw arts u verder begeleiden.

Voedingssupplement als extra ondersteuning

Het kan ook helpen om een voedingssupplement op basis van natuurlijke actieve ingrediënten, zoals Arterin® in te nemen. Kom meer te weten over hoe Arterin® u kan helpen bij het beheren van uw cholesterolspiegel1,2.

Featured Product
Arterin® > Buy now
,
Arterin® > Buy now
,
Arterin® > Buy now
,
Arterin® > Buy now

kies je favoriete online winkel

Producten

Ontdek Arterin® Cholesterol

Arterin® Cholesterol heeft een unieke, klinisch geteste samenstelling met natuurlijke extracten en anti-oxidanten3 voor cholesterolbeheersing2. Alle ingrediënten werken samen om een optimaal effect te bekomen.

KOOP NU Koop Online Koop In Apotheek Meer info