pack-arterin-cholesterol-be-nl

Arterin® Cholesterol

Met hoogwaardige natuurlijke extracten van bergamot, artisjok, plantensterolen en vitamine C.

pack-arterin-plus-be

Arterin® Plus

Met rode gist rijst (10 mg monacoline K) en 50 mg co-enzyme Q10.

Nieuwe wetgeving: Wat betekent dit voor u?

Een wijziging in Europese regelgeving zorgt ervoor dat vele voedingssupplementen op basis van rode gist rijst binnenkort niet meer te verkrijgen zullen zijn.

Wat houdt de nieuwe wetgeving precies in?

De herziening van de regelgeving houdt in dat producten met 3 mg of meer monacolines uit rode gist rijst niet langer zullen aanvaard worden als voedingssupplement, en dus ook niet langer gecommercialiseerd kunnen worden.

Is er een alternatief beschikbaar?

Als marktleider1 wil Arterin® patiënten blijven toegang bieden tot effectieve en goed getolereerde voedingssupplementen voor cholesterolbeheersing. Ontdek daarom ons alternatief Arterin® Cholesterol, een effectief alternatief met uitstekende tolerantie.

pack arterin cholesterol

Waarin verschilt Arterin® Cholesterol van de huidige producten op basis van rode gist rijst?

Arterin® Cholesterol is een volwaardig alternatief zonder rode gist rijst of statines, maar met hoogwaardige natuurlijke extracten uit bergamot en artisjok, plantensterolen en anti-oxidanten2. Deze unieke mix aan ingrediënten zorgt bovendien voor een geoptimaliseerd werkingsmechanisme. De formule werkt niet enkel in op de eigen productie van cholesterol, maar ook op de opname uit voeding en uitscheiding van cholesterol.

  • Verlaagt de cholesterol3 en helpt de cholesterol onder controle te houden4
  • Klinisch bewezen5
  • Uitstekende tolerantie
  • Op basis van natuurlijke extracten uit bergamot en artisjok, plantensterolen en anti-oxidanten2
  • Zonder rode gist rijst – zonder statines

 

Hoe Arterin® Cholesterol nemen?

1 tot 2 tabletten per dag, bij voorkeur tijdens de avondmaaltijd, omdat de aanmaak van cholesterol ‘s nachts het hoogst is. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.

Misschien ook interessant voor u